[KUD PUKLO DA PUKLO] Sadržaj epizoda: 90. - 94. !


Novi termin serije je nedjeljom u 20 sati, te od ponedjeljka do četvrtka u 21:20.

Nedjelja, 7. veljače, 20:00, Nova TV

Zdenka i Barbara pomognu Diani i Kati pripremiti kolače za sajam, ali uz uvjet da Mile ne sazna. Međutim, slučajnom Damirovom greškom, Mile vidi pozivnicu i shvati da se ona odnosi na njega, Stipu i Ane. Kako bi se pripremili za sajam, odlaze u lov, gdje ih Vjeko globi zbog lova bez dozvole. Mile u pomoć zove Katu, no dolazi Damir. On poludi na oca, a Mile sazna da se oni spremaju sajam. Smrtno se uvrijedi i naljuti, pogotovo na Zdenku, koja ga je izdala spremajući u tajnosti kolače. Damir, Kata, Josip i Diana napokon odlaze u Zagreb, no Kate i Diana zapnu u šopingu pa svi zakasne na sajam zbog njih.

Na nagovor Mate i Tine, Dario se sastane s babom Jakom. Kako bi otjerala duha, ona želi iskopati Mladena i prosvirati mu prsni koš, na što Dario poludi i odustaje od svega. Zadovoljan nakon prodaje dijamanta, plaća dugove hotelu i poziva na večeru Matu, Tinu i Suzanu, kao ispriku za ružno ponašanje.

Sveto snimi svoj prvi hit singl uz pomoć Duleta te ga bezuspješno pokušava prodati. Dolazi do Miline kuće gdje ga, skupa s Milom i Zdenkom, zatiče potres. 

Ponedjeljak, 8. veljače, 21:20, Nova TV

Potres je pogodio Oštrovac! I dok se Dario zbližava sa Suzanom, s kojom ostaje zaglavljen u sobi, a Sveto priskače u pomoć Zdenki, Mile se prvo pobrine za svoje suhomesnate proizvode. To razljuti i uvrijedi Zdenku, koja se odluči preseliti kod Damira. 
Iako su zakasnili na sajam, mladi Oštrovčani ipak uspiju sklopiti posao: susreću Tomislava s prijateljicom kozmetičarkom, koja odluči u Oštrovcu organizirati team building za svoje zaposlenice. 
Po povratku u Oštrovac, Damir i Kata zatiču Zdenku u svojoj kući, uviđaju da im je uistinu kuća puna pa Damir zamoli Josipa da se vrati k Sveti. Sveto pak koristi priliku dok su Mile i Zdenka u svađi da pozove Zdenku na večeru, što ona prihvaća uz Katin nagovor, a sve kako bi Milu učinila ljubomornim.
Diana je bijesna na Tomislava i uvjerena da vara Snježu. Njen razgovor s Katarinom načuje Zdenka koja o tome obavijesti Ane. 

Utorak, 9. veljače, 21:20, Nova TV

Ane sazna za Dianine sumnje i zove Tomislava te mu opasno zaprijeti ukoliko se dokaže da ima ljubavnicu. Na Anino inzistiranje, Tomislavova kozmetičarka Steffani i njene dvije prijateljice dolaze u Oštrovac. Tomislav tjera Katarinu i Dianu da pomognu čistiti hotel. Damir i Josip su oduševljeni zgodnim curama, a Diana odmah dobije napadaj ljubomore.
Suzana u Zagrebu sretne Mirandu, kojoj se pohvali novom skupom torbicom koju joj je kupio Dario. Miranda posumnja da je Dario napokon našao dijamante.

Josip traži Svetu da ih primi natrag u kuću, ali se otac i sin opet posvađaju zbog Svetinih nerealnih uvjeta pa Josip iz osvete dijeli kopije Svetinog CD-a Krasinčanima. Kada sazna da su mu svi CD-i podijeljeni, a ne prodani, Sveto poludi i – na Milino zadovoljstvo - upropasti večeru sa Zdenkom. Zdenka se vraća kući kako bi pospremila nered koji je ostao iza Krasinčana. Mile ju moli da se vrati kući, ali Zdenka ne želi ni čuti. Svađu između supružnika prekida dolazak Tomislava. 

Srijeda, 10. veljače, 21:20, Nova TV

Na Svetin zahtjev, Barbara intervjuira Svetu koji je ogorčen zbog raspačavanja njegovih piratskih CD-a. No, kada ga nazove TV novinarka, Sveto potjera Barbaru. Kasnije, on dolazi k Zdenki kako bi se iskupio zbog propale večere, ali i pohvalio sa svojim TV-intervjuom. No, kada mu Mile likujući donese Gospićki list sa Barbarinim osvrtom, Sveto poludi!
Miranda se vraća u Oštrovac i zahtjeva od Darija da joj prizna kako je pronašao dijamante. Tina ne vjeruje da je Miranda u Oštrovcu s dobrim namjerama.
Katarina pokušava smiriti Dianu i njene napade ljubomore, ali ubrzo shvati da je u pravu. Njih dvije dolaze u hotel i uhvate svoje muževe kako s gošćama igraju twister. Među djevojkama izbije tuča, nakon koje Steffani s prijateljicama napušta Oštrovac, a dečki trpe torturu svojih supruga. Tomislav nagovori Damira, Josipa i Matu da se striptizom iskupe ženama zbog zabave s kozmetičarkama. 

Četvrtak, 11. veljače, 21:20, Nova TV

Tomislav podučava dečke striptizu, no sve pođe po zlu kada usred vježbanja upadne Barbara - baš u trenutku kada Tomislav skine hlače. Šokirana Barbara odskoči i udari glavom o zid. Ona završi u bolnici, a mladi na meti osude staraca. Usprkos svemu, dečki striptizom ipak profitiraju pred svojim ženama.
Na Tinin poziv, Suzana stiže u Oštrovac i zatiče Mirandu i Darija na ledini u trenutku koji se čini nezgodnim. Kako bi ju umirio, Dario joj prizna za dijamante. Nakon što joj ispriča sve o dijamantima, i ona odluči kopati zajedno s njim. Miranda je nezadovoljna novom situacijom, ali ne misli otići iz sela i odustati od svog dijela.
Novi svećenik pojavljuje se u biskupovom uredu. Biskup ima namjeru poslati ga u Liku. 

Nema komentara

Pokreće Blogger.