[HORVATOVI] Opisi likova!



Već smo pisali da su Horvatovi nova dramska serija s elementima humora koja stiže na program RTL Televizije već ove jeseni. Sada vam donosimo i detaljniji opis likova koje ćete moći vidjeti u njoj, kao i još neke slike sa snimanja.

STJEPAN HORVAT (Goran Navojec) - glava obitelji Horvat. On je udovac koji živi sam sa tri sina. Sa starijim bratom Franjom (Ljubomir Kerekeš) drži kafić, a Franjo mu pomaže i oko odgoja sinova. Žive u predgrađu Zagreba u velikoj obiteljskoj kući. Osim kafića, vode i lokalni nogometni klub 'Tekstilac'. Stjepana zanimaju njegov kafić i nogomet, no dolaskom Lile karakterno će se promijeniti. 

LILA HORVAT (Bojana Gregorić) - razvedena učiteljica. S bivšim mužem ima dvije kćeri. Prije mnogo godina preselila se u Zadar. U jednom od posjeta svojoj majci sreće svoju srednjoškolsku ljubav Stjepana i ubrzo se za njega i udaje. Sa svojom djecom seli u Zagreb k Stjepanu. U Stjepanu vidi odanog muža, dobrog roditelja i požrtvovnog prijatelja.  Ona je žena koja drži sve pod kontrolom. Brzo razmišlja, snalažljiva je, a svojom pojavom plijeni pažnju brojnih muškaraca. Razvela se od muža karijeriste,  više ju je obasipao poklonima nego pažnjom. Željna je supruga koji će voljeti nju i njene kćerke.

Bojana Gregorić Vejzović i Goran Navojec kao Lila i Stjepan


BORNA HORVAT (Adnan Prohić) - Stjepanov najstariji sin. Pomaže ocu oko odgoja mlađe braće. Igra nogomet u lokalnom klubu gdje ga trenira vlastiti otac. Svira gitaru i piše pjesme, mašta o tome da postane pjevač. Na prvi pogled zaljubljuje se u Evu.

EVA (Ana Ledenko) - Lilina najstarija kćer. Lijepa i draga djevojka, ne može se pomiriti sa činjenicom da se zbog majčinog braka mora preseliti u Zagreb i ostaviti prijatelje i dečka. Nema najljepše mišljenje o novoj braći.

Ana Ledenko, Marija Škaričić i Adnan Prohić kao Eva, Nikolina i Borna


BRANIMIR HORVAT (Jan Begović) - srednji sin Stjepana Horvata. Nestašan je i željan akcije, pa često upada u nezgodne situacije. Radi smicalice i namještaljke svima oko njega. Njegov bunt posebno dolazi do izražaja kada se u kuću useljuju djevojke i nova žena njegovog oca. Lila postaje njegova učiteljica, a mlađina Lilina kćer Tereza, njegova kolegica u razredu. Ne želi ispasti šmokljan pred društvom pa ne prihvaća svoju novu sestru te joj otežava prilagodbu.

TEREZA (Tonka Pavić) - mlađa Lilina kćer, lijepo odgojena djevojčica. Svakodnevno se bori s Branimirom, kako u školi, tako i kod kuće.Na njegove smicalice uvijek odgovara inteligentnije, uspjeva ga pobijediti u igrama nadmudrivanja. Pametna je, mudra i inteligentna, uvijek angažirana u školi.

KREŠO HORVAT (Adrian Hajsok) - najmlađi Stjepanov sin, ima 8 godina. Ujedno je i pripovjedač serije. Često je nijemi promatrač. Dobro je odgojen, gotovo toliko da je čudno da može biti Stjepanov sin. Emotivan je i velika maza. Svaku situaciju predstavlja iz čistog nevinog i naivnog kuta.

Adrian Hajsok i Jan Begović kao Krešo i Branimir 


FRANJO HORVAT (Ljubomir Kerekeš) - srednji brat Horvatovih. Inatlija, lik koji stalno gunđa, nerijetko upada u smiješne situacije. Samac je i nikome ne vjeruje. Voli svoju obitelj, privržen je njoj i svome kafiću.

JOSIP HORVAT (Vojislav Brajović) - najstariji brat Horvatovih. Živi u Americi i bavi se mutnim poslovima.

KARMEN (Elizabeta Kukić) - Lilina majka. Dama koja je privržena obitelji i kući. Brzo prihvaća Horvatove, a iako ima svoj stan, često je u njihovoj kući. Ima specifičan odnos s Josipom (Voja Brajović).Uvijek vode ironične razgovore i podbadaju se. Natjecateljskog su duha, bore se tko će više pomoći Horvatovima.

FEDOR (Bojan Navojec) - automehaničar i dugogodišnji Stjepanov prijatelj. Neobrazovan je, priglup, pomalo priprost, ali je i dobronamjeran, iskren čovjek koji obožava svoju ženu Nikolinu. Često je nesiguran i iskompleksiran. Smotan je i iskren pa nerijetko ulazi u komične situacije.

Ljubomir Kerekeš, Bojan Navojec i Goran Navojec kao Franjo, Fedor i Stjepan


NIKOLINA (Marija Škaričić) -  jaka žena, učiteljica u školi. Jako je kritična te ima čvrst karakter. Dobra je Lilina prijateljica pa je  zajedno s Fedorom čest gost u domu Horvatovih. Jako voli svog muža.

GRGA (Vid Ćosić) -  Bornin najbolji prijatelj. Simpatičan i lijep dečko koji se bavi nogometom. Njegov otac tvrdi da je jako talentiran. Eva mu zapada za oko, ali se ubrzo u njegovom životu pojavljuje divlja i neukrotiva djevojka Kasja. Grga često savjetuje Bornu, iako je to u većini slučajeva veoma pogrešan put.

Goran Navojec i Bojana Gregorić Vejzović kao Stjepan i Lila

Tonka Pavić i Ana Ledenko kao Tereza i Eva



Nema komentara

Pokreće Blogger.