[HORVATOVI] Sadržaj epizoda 27. - 30.!



Epizoda: 27
Kada? Ponedjeljak, 19.10.2015.
Gdje? RTL 

Violeta se povjerava Borni, kao i on njoj u vezi svog ljubavnog života. Evi se ne sviđa Bornin odnos s novom profesoricom, pogotovo kada shvati da uživa povlastice na nastavi. No ni ona nije blesava pa pokušava iskoristiti novonastalu situaciju. Borna se ohrabri i odluči povući novi potez u odnosu s profesoricom. Štef i dalje misli da se nešto čudno događa s Krešom i odluči potražiti stručnu pomoć. Osim problema s najmlađim sinom, Štef se uhvatio u koštac s marketinškom kampanjom za kafić koji drži s Franjom. Nikolina održava prvi školski sastanak s roditeljima nakon što je imenovana ravnateljicom. Sastanku prisustvuje i Fedi koji se skoro potuče s prisutnima. Kod kuće se posvađa i s  Nikolinom, koja mu u žaru svađe kaže da je on njezina životna sramota. Tereza, Branimir i ekipa spremaju zamku za profesora tjelesnog. 

Epizoda: 28
Kada? Utorak, 20.10.2015.
Gdje? RTL 

Terezin i Branimirov razred i dalje terorizira profesor tjelesnog. Fedor je uzbuđen zbog novog posla, a sve što je naučio želi pokazati na snimanju nove reklame za Stjepanov i Franjin kafić. Borna kasni kući, a Štefu je sumnjivo što radi dok je vani. Naravno, ni ne sluti da vrijeme provodi s Violetom, a u ljubavnom klinču u ženskom toaletu uskoro ih zatekne Nikolina. Ipak, u odnosu im prestanu cvasti ruže, a u prvoj svađi zatekne ih Eva, koja ih uhvati i u pomirbenom poljupcu.

Epizoda: 29
Kada? Srijeda, 21.10.2015.
Gdje? RTL 

Lila je u Americi i već se danima nije javila Stjepanu. Fedor i Franjo ga maltretiraju s raznim scenarijima i razlozima zbog kojih mu se supruga ne javlja, a naposljetku Štef poludi i odluči otputovati u Houston. S njim u avanturu kreću i Karmen i Franjo, koji se najmanje veseli putovanju jer se panično boji aviona. No njegov strah će postati zanemariv u usporedbi s onim što ih čeka nakon slijetanja. Branimir izvodi gluposti na satu glazbenog, a Borna i Violeta se nastavljaju tajno viđati. S obzirom na to da su svi odrasli Horvatovi otputovali, Fedor i Nikolina su zaduženi za čuvanje djece, a uloga zamjenskih roditelja će ih dovesti u situaciju da međusobno preispitaju svoje odgojne metode.

Epizoda: 30
Kada? Četvrtak, 22.10.2015.
Gdje? RTL 

Povezavši dva i dva Nikolina je suočila Bornu i Violetu. Iako joj ništa nisu željeli priznati, upozorila ih je na posljedice koje bi njihov odnos mogao imati. Fedor je došao u školu prigovoriti Nikolini zbog Branimirove jedinice iz glazbenog, a nakon što ga je Nikolina oprala, zainati se i odluči poduzeti sve kako bi Branimir naučio svirati flautu. S klincima odlazi u Samobor kupiti instrument, a usput izgubi Krešu. Franjo i Stjepan su i dalje na aerodromu, a Eva je zaljubljena u Bornu, no želi ga izbaciti iz glave pa skreće misli da Grgu. 

Nema komentara

Pokreće Blogger.